Kendi Sınırlarını Keşfet! Ödül Programı’na Başvur!

Dünyanın 170’ten fazla ülkesinde 1956’dan beri uygulanan, 14-24 yaş aralığındaki tüm gençlerin katılabileceği bir kişisel gelişim programı olan “Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü” programı bu yıl da okulumuzda yeni katılımcılarını kucaklıyor. 2010 yılında 15 öğrenciyle başlayıp şimdiye dek 162 öğrencimizin ödül aldığı, çok sayıda öğrencimizin de çalışmalarına devam ettiği bu uluslararası programa katılım, tamamen gönüllülüğe dayalı. Program; gençlerin yeteneklerini, ilgi alanlarını keşfedip geliştirmelerini hedefleyen “Beceri Geliştirme”, onları spor yapmaya teşvik eden “Fiziksel Gelişim” ve gençlerin gönüllü olarak topluma yararlı bir hizmette bulunmalarını sağlayan “Toplumsal Hizmet”, kamp sürecini içeren Macera ve Keşif” bölümünden oluşuyor. Programı tamamlayan gençler; bronz, gümüş ve altın madalya almaya hak kazanıyor. Kendi sınırlarını keşfetmenin ve yeni arkadaşlıklar kurmanın yanı sıra; başarılı katılımcılar, dünya çapında üniversiteler ve kurumlar tarafından tanınan bir ödüle sahip oluyor.