Teknofest Akdeniz 2024’te Anabilim Eğitim Kurumları’nın Başarısı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMU ÖĞRENCİLERİ TEKNOFESTE DAMGASINI VURDU!

Teknofest Akdeniz Türkiye Finali, 25 farklı ana kategoride 5-8 Eylül 2024 tarihlerinde Antalya’da Anfaş Etkinlik ve Konferans Merkezi’nde düzenlenmiş ve Anabilim Eğitim Kurumları öğrencileri 2 kategoride 3 farklı takım ile finallerde yarışmıştı.

TEKNOFEST’TE ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI’NDAN TÜRKİYE 2.’LİĞİ, TÜRKİYE 5.’LİĞİ VE TÜRKİYE 10.’LUĞU 206.389 takımın ve 406.758 yarışmacının başvurup, 238 takımın finalist olduğu İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması’nda Anabilim Eğitim Kurumları öğrencisi Batuhan Bostan, Sağlık ve İlk Yardım kategorisinde Türkiye 5’si oldu. 150.181 takımın ve 318.715 yarışmacının başvurup, 80 takımın finalist olduğu Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması’nda Anabilim Eğitim Kurumları öğrencileri Gülünur Ece Akıncılar, İrem Topuz ve Bilge Atalay, Türkiye 2.’si, Batuhan Bostan, Selim Erdem Kutlay ve Ayçin Güzey ise Türkiye 10.’su olarak Teknofest Akdeniz Türkiye Finali’nde üstün başarı gösterdiler.

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

Anabilim Eğitim Kurumları, 1987’den bu yana çok yönlü eğitim modeli ve yenilikçi öğrenme mekanları ilkesi üzerine temellendirdiği vizyonuyla, İstanbul Ümraniye, Ataşehir, Sancaktepe, Esenşehir, Maltepe, Suadiye, Çekmeköy ve Yenişehir’deki modern teknolojinin tüm olanaklarından yararlanılarak inşa edilen kampüslerinde seçkin ve uzman eğitimci kadrosuyla eğitim vermektedir.