Tübitak Bilim Olimpiyatı Çalışmalarına Devam Ediyor!

TÜBİTAK Bilim İnsanları Destekleme Dairesi Başkanlığı tarafında yürütülen Bilim Olimpiyatları kapsamında, okulumuzda matematik ve bilgisayar alanlarında çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Öğrencilerimizin yeteneklerini keşfederek ilgi alanları doğrultusunda onları desteklemek ve ülkemize bilim insanı olarak yetiştirmek misyonuyla yürüttüğümüz çalışmaların sonucu, 2020 TÜBİTAK Matematik Olimpiyatları’nda bronz madalya kazanan öğrencimiz Arman Cem Öztürk ve “29. Ulusal Bilim Olimpiyatları Bilgisayar Sınavı Birincisi Aşaması’nı geçerek bir üst tur için TÜBİTAK Yaz Okulu’na gitmeye hak kazanan Soykan Özcan ile almanın gururunu yaşıyoruz.

Yeni dönem için çalışmalarına yoğun tempoyla devam eden olimpiyat takımlarımız, ilk etapta ‘TÜBİTAK Ortaokul Matematik ve Bilgisayar Olimpiyatları Sınavı’nda başarılı olmayı hedefliyor.